Drop fitness og skift job ud i stedet

Har du nogensinde tænkt over hvor meget man reelt tager på i løbet af en dag på rullestolen på kontoret. Tendensen til at tage på i et kontorjob er markant større end det er i et fysisk job. Især fordi man som kontornusser ofte ikke kan tage sig sammen til at komme ud og dyrke motion når man så kommer hjem fra et stillesiddende arbejde. Så her kan du faktisk med fordel skifte til et job der er mere fysisk krævende og på den måde faktisk have lov til at skippe hverdagsmotionen uden at tage på.

Jeg vil herunder nævne nogle jobs du med fordel kan skifte til for at slippe for at skulle bruge tid på motion når du kommer hjem:

Nummer 1 er helt klart jobbet som skraldemand. Her får du masser af motion hvad enten du er ude med skraldebilen eller hjemme på lossepladsen da du er meget fysisk aktiv og er i gang hele tiden. Din forbrænding er dermed oppe hele dagen og du vil derfor have en tendens til at holde vægten eller hvis du er stor i forvejen opleve at du taber dig.

Nummer 2 kommer selvfølgelig flyttemanden som er i gang hele dagen med at flytte for folk eller firmaer og dermed holder sin fysik i at være i gang hele tiden. Det kan godt være at jobbet her ikke er super attraktivt men mændene der arbejder der er det gerne, så vil du gerne være noget for damerne at kigge på er flyttemand jobbet for dig.

Nummer 3 er jobbet som lagermedarbejder og her gælder det sådan set de fleste former for lagerarbejde da de fleste kræver hårdt eller almindeligt fysisk arbejde. Her er der især mulighed for at få nogle store arme da arbejdet ofte byder på mange løft.

FItness

Nummer 4 er jobbet som fitnessinstruktør. Hvis du skal være fitnessinstruktør på fuldtid kræves det nemlig at du specialiserer dig inden for de forskellige træningsmåder da du kun på denne måde kan have nok timer til et fuldtidsarbejde. Men som fitnesstræner kræver det selvfølgelig at du i forvejen har en god fysik for overhovedet at komme i betragtning.

Nummer 5 er jobbet som handicaphjælper da du her får masser af fysiske udfordringer i at hjælpe en fysisk besværet borger i eget hjem. Her er der tale om tunge løft og for det meste at klare alle dagligdagens gøremål for borgeren så her er der bestemt tale om et arbejde der hjælper din fysik på alle måder.

Så hvis du nogensinde har tænkt over at skifte arbejde for at få noget mere træning ind i dit liv kan disse fem med fordel klare opgaven. Vi kunne også snakke om alle håndværkerjobbene som mekaniker, tømrer, murer osv. som også kræver en god fysik eller jobbene som politibetjent eller fængselsbetjent som også kræver gode fysiske egenskaber. Så hvis du er træt af at sidde på kontoret, kan du søge et af disse jobs for at få mere fart over feltet i din hverdag.