Underholdning til firmafest

Hvis der skal kræses lidt ekstra for de ansatte til den næste firmafest, er der bestemt mange måder at gøre det på, og alt efter hvor mange penge, der er til rådighed, kan man sortere lidt i mulighederne. Man kan hyre et band til at spille, i stedet for den traditionelle jukeboks eller pc eller man kan invitere sine ansatte i en forlystelsespark eller til et underholdende foredrag eller arrangement af anden art. En af de helt store trends for tiden er at book en komiker til firmafesten.

Det sker gennem firmaet Funny Business Inc., som lejer en lang, lang række af Danmarks komikere ud som et festligt indslag til fester hos både firmaer, foreninger og privatpersoner. Efterspørgslen er steget voldsomt, og idéen har nydt kæmpe succes. Det er selvfølgelig ikke helt billigt, men de fleste firmaer spytter også en hel del penge i deres firmafester og ikke mindst julefrokosten. I stedet for at leje et dyrt lokale eller restaurant og på den måde smide alle pengene ét sted, kan man holde festen privat, på selve virksomheden eller i et forsamlingshus og så booke en komiker til at komme ud på det pågældende sted og underholde.

Pengene plejer virkelig at være godt givet ud i sådan et tilfælde. Det er sjældent, at en fest med underholdning af den kaliber ikke bliver samtaleemnet på kontoret næsten flere år efter. De fleste har prøvet at være til et almindeligt stand-up show, og dét i sig selv er en oplevelse, men når fx Mick Øgendahl pludselig står foran blot 50 mennesker og underholder, er stemningen straks en hel anden og mere intim. Det er svært at beskrive, men det er virkelig en oplevelse, som er alle pengene værd.