Skab struktur på arbejdet og i hjemmet

Det sker ofte at vi mangler et overblik. Vi ønsker at tingene skal være så simple og brugervenlige som muligt. Det kan derfor være en jungle at navigere rundt på de forskellige bankkontis, finde hoved og hale i dine møder. Der er mange ting i hverdagen der kan optimeres og struktureres bedre. Disse sites og apps gør det hele bare lidt nemmere og mere overskueligt.

Mobilbank

Dette er en i forvejen velkendt app for mange, men der er til stadighed folk der fedter rundt med deres nem-id hver gang de skal tjekke deres bankkontis eller lave en overførsel. Mobilbank er udstedt af størstedelen af bankerne i Danmark, og formodentligt også i din. Denne app gør det nemt for dig at navigere mellem dine kontis, se dine transaktioner og lave en overførsel. Appen er hurtig og yderst brugervenlig. Dette betyder at du ikke længere skal benytte dig af Nem-id hver gang du skal lave en overførsel og du har adgang til dine kontis 24/7 og altid lige ved hånden.

FirstAgenda

Firstagenda gør det muligt for dig at skabe et overblik, samt dele den dagsorden der er lagt, med dine kollegaer. Dette gør at du sparer en stor del tid, samt vil du gøre dine møder mere produktive og formodentligt også mere konstruktive. Sitet er brugervenlig og gavner både dig og dine kollegaer. Firstagenda kan gøre din forberedelsestid væsentligt kortere og fordelingen af dokumenterne nemmere. Du vil nemt kunne navigere mellem diverse dokumenter og hurtigt finde det du skal bruge. Du vil formodentligt få et større overblik end du hidtil har haft, samt bruge mindre tid til selve mødet, da alle er indforstået med hvad der skal gennemgås.

Lifesum

Hvis du er midt i en slankekur, kan det være vigtigt for dig at følge med i hvor meget du indtager af kalorier og kulhydrater, samt hvor meget du har forbrændt i løbet af dagen. Måske mangler du inspiration til nye sunde madoplevelser eller ønsker blot at prøve en ny kur. Denne app har det hele. Du kan vælge selv at tilføje lige præcis din ret, eller vælge nogle forudbestemte. Du taster ind hvad du har spist og hvad du har dyrket af motion. Appen vil derefter fortælle dig, om din kost overstiger det anbefalede i forhold til dit ønskede vægttab, eller om du har brug for mere. Den fortæller dig også hvad det mad du har spist, har indeholdt og hvad din krop har brug for, for at skabe et sundt vægttab.

Click a Taxi

Click a Taxi er en dansk app, som navnet angiver er en taxaapp. Denne app gør det nemmere for dig at bestille en taxa, hvor end du har brug for den. Dette sparer dig for en masse tid, der eller ville være blevet brugt på at finde nummeret og snakke med deres callcenter. Denne app gør det super nemt for dig at skaffe transport, hvor end du er i landet.

Find en ny værkstedsvogn