Sådan Kommer du Dig Hurtigt over Din Eks

Der er intet her i verden der er smukkere en kærligheden. Sommerfuglene i maven når man bliver forelsket, de lange turer langs vandet hvor man går hånd i hånd, og alle de små øjeblikke man har med hinanden der føles nærmest uvirkelige. Desværre fører alt denne kærlighed ikke altid til evig lykke, og kan i stedet ske at vende på en tallerken. Ikke alene mister man den person man holdt så meget af, og som gav én alle disse oplevelser og den stærke følelse af at være elsket. Man står også pludseligt med et tomrum der gør enormt ondt i sig selv. Det er ikke bare at man ikke længere får de positive følelser – det er som om man også drukner i de negative.

Det er helt naturligt at have det sådan, så det er ikke nødvendigvis noget man skal løbe fra. Der er sket en stor forandring i dit liv, og det vil helt sikkert tage noget tid at skulle acceptere og vænne sig til. Så giv dig selv lov til at græde. Giv dig selv plads til at være såret og ked af det. Måske du har brug for at bruge en masse tid med vennerne, eller være helt alene med dine tanker. Måske en halv liter Ben & Jerry’s er hvad der skal til for at kompensere lige nu, eller måske er du mere til en løbetur med musik blæsende ind i ørerne. Gør hvad der virker for dig. Det er vigtigt at du får bearbejdet det der er sket, så du kan acceptere det. Hvis du prøver at komme videre før du går igennem denne fase, vil du næsten med sikkerhed ende et endnu værre sted, og have brug for endnu mere tid til at komme dig.

Men når du har accepteret tabet, så er det tid til at komme videre. Alt for mange sidder fast i den samme rutine, hvor de har ondt af sig selv, og ikke kan finde energien til at gøre noget andet. Det kan vare ved i flere måneder, men det behøver det ikke.

En af de bedste ting du kan gøre for dig selv er, at smide alt ud, der minder dig om din eks. Du har accepteret tabet nu: men hver gang du ser noget, der minder dig for meget om din eks, er det som om alle følelserne kommer tilbage. Så vi skal af med de triggers. Hvis du har fået mange gaver, så er det også en god undskyldning for at tage ud at shoppe bagefter! Mange af mine bukser havde jeg fået i gave af min eks. Så jeg donerede dem til Røde Kors, og gik så ud og købte mig nogle rigtigt lækre pluz jeans i stedet for. Ikke alene er jeg nu fri for at blive mindet om mit tab: jeg har også noget nyt tøj  fra Mos Mosh at glæde mig over, og føle mig selvsikker og attraktiv i!