Nyd Livet Med Det Bedste Fra Hele Europa

Hvis du er ligesom de fleste danskere, så har du uden at vide det, opbygget et lille fængsel omkring dig selv. Fængslet hedder Danmark, og muren eksisterer udelukkende inde i dit eget hoved. Ser du, vi har en tendens til ikke at tænke særligt meget udenfor landets grænser, når vi går og træffer beslutninger i løbet af vores liv. Vi har på en eller anden måde sat os selv i en mental boks, hvor vi ikke overvejer alle de ting og steder, der findes udenfor landets grænser.

Måske den måde at tænke på gav mening engang. Men nu om dage, hvor vi lever i et EU med åbne grænser, så giver det slet ikke mening længere. Der er fri bevægelighed hen over grænserne, og det betyder, at du kan tænke langt udenfor de danske.

Det skaber en enorm frihed, og gør det muligt for dig, at få det bedste fra hele Europa. Nogle benytter allerede en lille bid af denne frihed, uden rigtigt at vide det, når de tager til den tyske grænse for at købe slik og alkohol. Det har været et ”trick” i mange år, at køre til grænsen for at købe den slags varer, da momsen er billigere der. Men af en eller anden grund, stopper de fleste der.

Men det er der absolut ingen grund til! Ikke alene er der penge at spare ved at købe ting fra andre EU lande – udvalget er også langt bredere! Hvorfor ikke købe en Tysk import bil? Der er et langt større udvalg af lækre biler i Tyskland, og takket være import selskaber er det nemt og hurtigt at gøre. Den eneste grund til, at der ikke er flere danskere der gør det, er fordi de ikke har tænkt tanken. Ved at udvide din horisont vil du finde mange lignende muligheder rundt omkring i EU.

Når folk tager på ferie, så er det ofte danske muligheder der dukker op i deres tanker først. De tænker på den ene danske strand eller den anden. Måske overvejer de det sommerhus de har besøgt før. Men stop nu lige! Du kan sætte dig i din bil, og køre hen til et hvilket som helst sted indenfor EU. Du er ikke begrænset til Danmark. Hvad med en ferie på de spanske strande? Eller hvad med at nyde noget italiensk vin i Italien? Mulighederne er mange – benyt dig af det!

Du kan også benytte dig af de åbne grænser uden selv at skulle krydse dem. Internethandel indenfor EU er eksempelvis ikke pålagt import moms. Det betyder at du kan hoppe ind på internettet og bestille ting fra alle de andre EU lande, fuldstændigt som bestilte du fra en dansk webshop. Et godt eksempel er Amazon i England (før Brexit sker i hvert fald): her er der typisk mange penge at spare i forhold til de danske butikker, og udvalget er gigantisk.