Lækkert tekstil der gør dit hjem blødt og hyggeligt

Det er søndag. Og mest af alt skal den stå på afslapning og hygge. Alarmklokken er slået fra og du vågner når du vågner. Sådan nogle dage skulle der være flere af. Det har jeg tænkt mange gange. Men kan man ikke skabe stemningen af søndag, en tirsdag aften? Hvad indeholder følelsen af god tid, afslapning og hygge? Egentlig har det vist sig, at det er mit humør, og det er man ikke altid herre over, det kan afhænge af vejr, episoder på arbejdet, og mentalt overskud. Alligevel er der små ting der virker; at skabe det rum jeg gerne vil være i. Koble af, glemme forpligtelser, omend bare i en halv time. I en god stol. Hjemmebagte småkager, et blødt tæppe, og et afsnit af en god serie.

Eller måske er det for dig de varme sorte sokker eller en bog under dynen i nyt sengetøj.

 

Fjern de hårde, kolde overflader

 

Om man tror på Feng Shui eller ej, er der en energi i et rum. Hvad der giver og tager energi, for det enkelte individ, kan være forskelligt. Men et koldt stengulv, der næsten akustisk giver genlyd af energiforbrug – det kan hjemsøge hyggen. Især i en alt for dårlig belysning, som oveni skaber en dunkel atmosfære, – et hårdt, råt udtryk, som ikke ligefrem opmuntrer særlig mange.

Derfor er de færreste vægge sorte – det ville være næsten uudholdeligt. Tænk i det dynamiske, både fra afstanden og i nærværet af det – er sengetøjet 2 uger gammelt og svedigt? Lufter du ud i alle dine rum? Hvad hvis du gjorde op med det gamle, og købte helt nyt?

Tekstil er her nøgleordet for at bryde med det hårde – og skabe varme, bløde rammer. Nye designmærker har fundet frem til lækre tekstiler som i dag opleves anderledes end mange af de ældre og billige modeller som hober sig op i skabene rundt omkring. Hay har lavet en ret ny kollektion af fede tekstilvarer – f.eks. Hay tæpper, som er blevet succesfulde, for deres ultrabløde fremtræden og look og med modeller i 100% uld, får du nutidens svar på kvalitetstæpper.

Ligeledes er deres puder og sengetøj både slidstærkt og behageligt, og er et af nyere tids bedste svar på forbrugervenligt kvalitetsdesign. Hay sengetøj fået i mange udgaver og tilgodeser næsten ethvert ønskeligt behov.

De er med til at bryde det kedelige i hjemmet, med moderne svar på dansk ‘hygge’.

Giv dig selv lov til at lade nye tekstiler pryde dit hjem, og da det ofte er noget man alligevel sjældent udskifter, deraf den typiske julegave-ide, er det noget du burde unde dig selv, at købe kvalitet. Hygge kan ikke købes, men uhygge kan fordrives!