Plakat

Indretnings idéer og inspiration til et hjem med kant

Det minimalistiske og farveløse hjem, kan på sigt godt virke kedeligt og uden personlighed. Hvis du også har det sådan kender du sikkert til, at man gerne vil have mere liv ind i sit hjem, men uden at det bliver med for mange farver og mønstre. For at give dit hjem mere kant, kan du sagtens kun bruge få virkemidler, så du kan beholde det minimalistiske look. Vi giver dig her nogle få idéer, så du kan få inspiration til at give dit hjem kant.

 

Grafiske og mønstrede billeder

Billeder kan give mere kant og personlighed, end man lige tror. Du kan for eksempel bruge grafiske plakater, der kan skille sig ud og give en kontrast til dit hjem. Ved at bruge grafiske plakater, kan du både holde den sort/hvide stil, eller bevæge dig ud i enkelte farver, som kan give en endnu større kontrast til hjemmets andre farver. Billeder af familie og venner giver et helt andet liv til hjemmet, og giver personlighed og varme til et ellers måske koldt udtryk. Du kan starte med enkelte billeder, og se hvordan det passer ind til dit hjem, og derfra begynde at eksperimentere mere med billeder og grafiske plakater.

 

Planter og blomster

Planter og blomster behøves ikke være piget og være malplaceret i et ellers minimalistisk hjem. Specielt planter kan sagtens passe ind i et sort/hvidt hjem, men også lysne stedet op og give en fed kontrast. Prøv først med afdæmpede, almindelige, grønne planter i en sort eller hvid potteplante, og prøv derefter lidt efter lidt at byde flere farver ind, for til sidst at prøve med blomster. Du kan sagtens beholde den minimalistiske stil, hvis blot du benytter de rigtige farver og bruger en vase, der passer ind til din stil. Det vil give den kant, du måske efterspørger til at give liv til hjemmet.

 

Beton og cement

Beton-looket er meget moderne og passer perfekt ind i et sort/hvidt hjem, for at give det kant og et råt look. Du kan starte i det små, ved at bruge forskellige pynteting i cement eller andet materiale, der giver det samme look. Det kunne for eksempel være lamper, vaser, et vægur, eller noget alt andet. Er du mere modig, kan du pudse en væg op i cement, og give dit rum et fedt, beton-look, der stadig passer ind i et minimalistisk hjem, men kan give hjemmet den kant, som det mangler.