Rum

Idéer til et spillerum

Forvandl et ekstra rum eller din garage om til et spillerum. Ved at gøre det, får du et rum du og familien kan være sociale i, uden fjernsyn eller ipads. I det nye spillerum bør der kun være spil, og ingen fjernsyn. Det er efter alt, et spillerum, og ikke en hjemmebiograf. Din familie og dine venner vil blive imponereder over det flotte nye spillerum i hjemmet. Dette er et værelse, der får familien til at smile og ikke tænke så meget på de ting der foregår i verden, som økonomi eller arbejdsproblemer,

Start med at male dit nye spillerum i din ønskede farve, en sjov farve ville være noget lyst eller neon. Du kan male dit spillerum med to farver, hvis du vil, og måske male to vægge på tværs af hinanden neon grønne, og de to andre vægge modsat hinanden kan være neonpink. Også former og mønstre kan tilføjes oven på neongrønne eller neon pink vægge. Former og mønster kan laves med ‘stencils’. Men før du dekorerer væggene med former eller mønstre, skal du lade de grønne og lyserøde vægge tørre først i mindst 24 timer.

Husk, når du laver stencils behøver det ikke at være perfekt. Dekorer væggene på din egen måde. Der er selvfølgelig helt frit slag i valg af farver, men husk at visionen er et ‘Gamer rum” og gerne må have et cool touch.

Når først du har væggene på plads, så skal der noget på gulvet. et lækkert væg til væg tæppe inviterer til at slappe af, mens gummi fliser opfordrer til at lege. Vælger du at lægge et tæppe, kan det også være en god idé at kigge på støvsugere, for der bliver sikkert spist både chips og popcorn mens i hygger jer i rummet.

Smid nogle møbler ind man kan slænge sig i, som et par Fatboy sækkestole, og hav et lavt bord imellem dem. Et bord i spisebords størrelse og nogle mere almindelige stole er en god idé også, hvis du vil have brætspil ind i dit spillerum. Sæt nogle slikautomater eller tyggegummi automater op derinde, til at give det fornemmelsen af at være i en video arkade.

Ethvert spillerum bør også have musik, så der er mulighed for at bruge dit gamle anlæg der ikke har været i brug siden du begyndte at streame musik på PC’en og telefonen. Sæt en reol op til dine CD’er og de gamle LP’er fra loftet eller kælderen, og brug den til at opbevarer dine brætspil, kortspil, terninger m.m.

Andre ting der med fordel kan sættes ind i et spillerum er en Pinball maskine, Et karaoke anlæg, Airhockey, bordfodbold eller måske du kan få fingrene i en gammel arkade maskine.

Uanset hvad du vælger at fylde dit rum op med, så er det et sted hvor i kan være sammen og bare nyde at holde fri. Det er en feriedestination i dit eget hjem.

Du kan også bruge rummet til at holde fester, børnefødselsdage eller til poker aften med vennerne. Den eneste grænse for hvad der skal ske i rummet, er din egen fantasi, eller måske dine børns fantasi.

Alle, både børn og voksne har behov for et sted de kan afstresse efter en lang dag, for at lade op og være klar til at yde sit bedste næste morgen. At spille kan hjælpe en til at glemme alt for et øjeblik, alle problemerne og stressen, så sørg for at have det sjovt i dit liv og i dit hjem.