Hvad køber man til unge i indflytningsgave?

Vi nærmer os februar og mange unge starter på universitetet eller anden uddannelse. Dette betyder at mange også vil flyve fra reden og flytte ind i en lille lejlighed. Traditionen tro giver man en indflytningsgave. Det kan dog være svært at finde noget der vil blive brugt, som ikke koster spidsen af en jetjager. Vi har derfor fundet nogle eksempler, der vil pynte i et hvert hjem. Eksemplerne giver et råt og stilfuldt look i hjemmet og kan derudover genbruges- eller med meget lidt vedligeholdelse.

 

Kaktussen

Det pynter altid med lidt grønt i hjemmet. Drenge og især unge drenge får hverken købt, eller vandet blomster ofte nok til at det vil pynte. Med mindre man går efter det brune og halvdøde indretningslook. En kaktus er derfor den ideelle plante, i ethvert hjem, der ikke skal vedligeholdes på daglig basis. En kaktus skal vandes meget få gange, hvilket give rig mulighed for den unge, at nå at huske at vande den. Den passer mere eller mindre sig selv, og vil derfor passe ind hos enhver.

 

L:A Bruket Produkter

Produkter fra LA Bruket er ikke mindst nogle af de lækreste økologiske produkter i verden, og mindst lige så dekorative. Stilen produkterne er designet i er et meget råt apoteker vintage look, som virksomheden selv beskriver det, og det kan ikke siges meget bedre. Designet vil passe ind i et hvert hjem og koster ikke en formue. L:A Bruket producere alt fra sæber til opvaskemiddel til duftlys. Der er derfor massere af muligheder og noget for en hver smag.

 

HAY

HAY producere alt til hjemmet i forskellige prisklasser. Det der er fællesnævneren for alle produkterne er det stilfulde design, der vil passe perfekt sammen med overstående produkter. De enkle og stilrene produkter vil være dekorative, samt af høj kvalitet. Det vil pynte i et hvert hjem, og er yderst slidstærk, så produktet vil formodentligt holde længere, end de første to bopæle.

 

Opvaskemaskine

Hvis budgettet holder til det, vil enhver ung udflytter, blive ovenud lykkelig for, at få en opvaskemaskine. Der er som regel ikke meget plads i studieboliger og kollegier og lign. Det vil derfor være væsentligt, da pladsen er en faktor, at anskaffe en bordopvaskemaskine. Den fylder ikke meget mere end en mikrobølgeovn, men har væsentlig større gavn, for den unge. Det er typisk for den unge, at opvasken kan vente, indtil man mangler service igen. Det ville derfor skabe et mere renligt hjem, samt gøre de huslige opgaver nemmere for den unge, der måske studere eller arbejder. Man kan anskaffe sig en bordmodel, hos Elgiganten for omkring 1200.-, dog kan den muligvis købes andre steder billigere. Elgiganten har prismatch, på mange varer, hvilket betyder, at hvis du finder samme vare billigere, et andet sted, så får du den til den pris i Elgiganten.