2 biler

Her finder du de bedste tilbud på biler

Leder du efter en ny bil eller kender du nogen, der gør? Så er du kommet til det helt rigtige sted, for vi har virkelig undersøgt mulighederne nøje, når det handler om at finde de bedste tilbud på biler. Det tør vi godt sige, for det er noget, vi er stolte over og har brugt lang tid på, men du må jo i sidste ende selv vurdere, hvad du synes om vores råd. I den her artikel kan du mere specifikt læse om, hvor i landet eller andetsteds du kan finde de bedste tilbud på biler.

Kend din lokale forhandler, hvis du vil have virkelig gode tilbud. Biler fra Ejner Hessel kan regelmæssigt findes til helt op til 10% lavere pris end tilsvarende biler hos andre forhandlere, men hvis du snakker med dem og de kender dig, så er det selvfølgelig nemmere at forhandle, så du kan spare endnu mere. Det vigtigste du får ud af at kende forhandleren personligt er dog, at han bedre kan fortælle dig, præcis hvilken bil passer til dine behov. Det kan endda være, han vil bruge lidt ekstra tid på at få en bil til at fremstå, så den ligner din drømmebil. Uanset hvad, så skader det i hvert fald ikke, at du kender din bilforhandler og at han kender dig.

Tjek online på auktionssider og lignende, hvis du ikke kan finde den bil, du vil have, andre steder – eller hvis prisen bare ikke er god nok. Hvis dit problem med at handle hos en af dine nærmeste, lokale forhandlere er, at prisen ikke er god nok, så er det højst sandsynligt dit budget, der er for lavt. Dermed ikke sagt, at du aldrig kan finde en bil til salg til en alt for lav pris, men du kan godt regne med, at du kommer til at bruge rigtig meget tid og energi på at holde øje med en række forskellige hjemmeside og kontakte hver eneste sælger. I mange tilfælde vil du endda finde ud af, at prisen de har skrevet på nettet, ikke er den reelle pris på varen. Mange sælgere har åbenbart ikke det store imod at spilde både din tid og deres egen, eller måske fatter de bare ikke, at de ville kunne spare tid ved lige at læse annoncen igennem en enkelt gang, før de lægger den op, så alle og enhver kan læse den.

I sidste ende må du selv vurdere, hvilken løsning, der virker bedst for dig. Hvis du har tid og overskud til det – og det skal du helst have, når det er så stor en beslutning, du skal træffe – så forsøg dig med begge dele. Du bør desuden snakke med familie og venner omkring, hvad du vil have og hvad de synes, du bør gøre. Flere input skader aldrig.