Her er 4 jyske oplevelser du ikke må misse i kulturhovedstaden!

Danmark, helt præcist Aarhus og omegnen er europæiske kulturhovedstad 2017. Det er en enorm mulighed for Danmark og dansk turisme, men den almindelige dansker kan også få meget ud af de oplevelser som byerne har at tilbyde. Sammen med Aarhus kan Silkeborg, Hammel og Skanderborg især danne ramme for et fantastisk og oplevelsesfyldt 2017.
Der er mange oplevelser at vælge i mellem! Hvis du er en storby-type, der ikke kan få nok af bylivet, afholdes der ofte koncerter, med mange store navne i Aarhus og de andre store byer. Hvis du derimod har brug for at komme væk, måske i sommerferien, kan den danske natur ikke skuffe.

1. Overnatning i Søhøjlandet

Venlige værter står klar til at modtage dig med åbne arme i Søhøjlandet. Der er mange muligheder for overnatning i Skanderborg og du bestemmer selv prisen og hvilken slags ophold I er til. Et ophold kan også være en oplagt mulighed for en bryllups- eller fødselsdagsgave. Søhøjlandet er også indehaver af de klareste og reneste søer i Danmark.

2. Koncerterne

Alt fra de moderne lyde fra Alex Vargas til den mere klassiske stemning hos Peter A. G. Carpark North, Mads Langer og Tina Dickow optræder også rundt omkring i kulturhovedstaden. Der er også alternative musikoplevelser, som musicals. Saturday Night Fever, klassikeren. Orkesteroplevelser er der også at finde på menuen, b.la. når Aarhus Symfoniorkester spiller det episke soundtrack til Ringenes Herre-filmene.

3. Gudenåen

Landets smukkeste natur er selvfølgelig i Jylland. På den 146 kilometer lange å kan man se alt hvad den danske biodiversitet har at byde på. Kanoudlejning er spredt med rund hånd ud over åens bredder og det tager ikke lang tid at finde de bedste tilbud. Både de små børn og de ældre bedsteforældre kan få noget ud af de oplevelser som en kanotur i solskin har at byde på. Mange andre danske seværdigheder ligger tæt ned til Gudenåen, så mulighederne for sommeraktiviteter hjemme er mange!

4. Naturen

I vinterhalvåret glemmer man ofte hvor smuk den danske natur er. Det er svært er se det for regn og slud, men når april og maj rammer os vender vi igen ansigterne mod solen og alt det grønne. Store bakker og søer kan give et andet billede end de lidt flade danske markområder.

Så, det ser altså ud til at 2017 bliver et travlt år hvis man er til gode oplevelser der ikke kræver meget benzin af din bil og din pengepung. I det nye år vil der vente oplevelser, fra solen står op til den går ned. Med de 4 punkter du lige har været igennem kan du med optimisme springe ud i det hav af oplevelser som Jylland består af.