Fra alpin til fri skiløb: Her er mine ski

De fleste danskere har en ferie i Alperne inden for rækkevidde, og der er mange, der tager afsted for at stå på ski. Men der er mange andre muligheder for at nyde vinteren, og her er fri skiløb et af dem. Fri skiløb er for mange noget helt nyt, men det er en sport, der er værd at udforske. Jeg har selv været på ski i mange år, både alpint og fri skiløb, og her er mine ski.

Atomic ski

Jeg har altid været stor fan af Atomic ski. De laver ski, der er perfekte til både alpint og frit skiløb, og det er en stor fordel for mig. De har også mange forskellige modeller af ski, så der er noget for enhver smag. Jeg har selv to par Atomic ski, et par alpine og et par fri skiløb.

Salomon ski

Salomon er også en af de store producenter af ski. De laver både alpine og fri skiløb, og jeg har prøvet begge dele. Jeg har dog kun et par Salomon ski, et par alpine, da jeg synes deres fri skiløb ikke er lige så gode som deres alpine. Salomon ski er generelt godt lavet, men jeg synes Atomic er bedre.

K2 ski

K2 laver også både alpine og fri skiløb, og jeg har også prøvet begge dele. Jeg har dog kun et par K2 ski, et par fri skiløb. Jeg synes deres alpine ski ikke er så gode, men deres fri skiløb er rigtig gode. De er især gode til at køre på off-piste, og det er jeg meget glad for.

Hvad skal du tænke over inden du vælger ski?

Det er altid vigtigt at tænke over, hvad du skal bruge skiene til, inden du vælger dem. Hvis du skal bruge skiene til både alpine og frit skiløb, så er det en god ide at vælge et par all-mountain ski. De er gode til både pisten og off-piste, og det er derfor, at jeg har et par. De er også gode til freeride, og det er også en af de ting, jeg bruger skiene til.

Husk det rette udstyr

Du skal også være opmærksom på, at det er vigtigt, at du har det rette udstyr. Alpint kræver ikke så meget udstyr, men fri skiløb kræver, at du har noget udstyr, der kan hjælpe dig. Det er især vigtigt, at du har noget beskyttelse, så du ikke skader dig, hvis du falder. Husk også at købe brædder til dine ski, hvis du skal bruge dem til fri skiløb.