Er du målmand eller -dame? Denne håndboldsko har du brug for

Håndbold er en intens sport, og der løbes meget under en kamp. Bortset fra målmanden – denne spiller bevæger sig ikke meget frem og tilbage, men skal til gengæld bevæge sig meget for at forhindre bolden i at komme ind i målet. Til det har man brug for gode reaktionsevner og fleksible arme og ben. Derudover har man også brug for et par gode sko, der ikke glider.

Håndbold er en populær sport der spilles af både børn og voksne i mange klubber over hele landet. Mens de fleste spillere både spiller i forsvar og angreb, så har målmanden én enkel rolle: nemlig at stoppe bolden, så det andet hold ikke scorer. Derfor er det vigtigt, at man har øjnene på bolden og et godt fodfæste, som bedre kan opnås med et par god sko som de klassiske adidas spezial.

Gammel men god

Adidas Spezial blev lanceret som en håndboldsko i 1979, så det er en gammel sko som har mange år på bagen. Ikke desto mindre er den blevet populær af god grund. Selvom det er en håndboldsko, så er der også andre sportsgrene der tog den til sig. Den er især egnet til at have på som målmand, fordi man får en god føling for gulvet.

Den populære Adidas Spezial er en sko, som enhver målvogter skal have i sin træningstaske. Ikke blot fordi den er lavet af robuste materialer, som blandt andet består af det holdbare russkind, men også fordi man står godt i den på gulvet, hvilket er noget, man har brug for som målvogter.

Udtrykket ”god og gammel” passer altså meget god på Adidas Spezial skoen.

Køb den online

Hvis man kender sin størrelse, så kan man med fordel købe skoen hos en online butik HSHOP, hvor der er god mulighed for besparelser. Derudover fører HSHOP også andet populær håndboldtøj i god kvalitet, så uanset om man har brug for nye sko, shorts eller strømper, så kan man købe det samlet hos HSOP.

Besøg HSHOP.dk og se det store udvalg af sportstøj og -udstyr, herunder den populære Adidas sko.