Den perfekte gaveidé til københavneren

Skal du til indflytterfest, 30-års fødselsdag eller noget helt tredje, og er det tilfældigvis hos en københavner? Så skal du finde læsebrillerne frem og følge med her, for vi præsenterer dig nemlig for den perfekte gaveidé til personen bosat i København.

Det at finde på en god gaveidé kan være svært nok i sig selv, men det kan faktisk også være kompliceret at få fat i det man beslutter sig for. Internettet har dog gjort det nemmere for os at finde inspiration til gaveidéer, og det har i den grad også gjort det nemmere at skaffe tingene hjem til Danmark. Gaveidéen vi gerne vil præsentere dig for, er både nem at finde og så sandelig også nem at købe, da den blot skal klikkes i kurven, betales for, og så bliver den leveret til dig. Som du nok allerede har gættet, er vores gaveidé at finde på internettet. Lyder det stadig interessant, så læs videre her!

København plakat

Den perfekte gaveidé til københavneren er ikke nødvendigvis særlig stor og den er heller ikke særlig dyr, og så kan den gives til både ham og hende. Det er nemlig en København plakat fra Plakatdyr.dk. En København plakat er, som du måske allerede ved, en byplakat der viser København set fra oven. Illustrationen viser Københavns snørklede system af gader, og kender man byen godt nok, kan man højst sandsynligt udpege hvor man bor. En København plakat er et oplagt valg af gave til mange forskellige typer begivenheder, hvad enten det er fødselsdag eller værtsgave, og så passer den ind i alle hjem. København plakaten kommer nemlig i fire forskellige farver – hvid, grå, blå og sort – så der er mulighed for at tilpasse den til modtagerens hjem. Er plakaten tiltænkt som en indflyttergave, er den hvide København plakat et klassisk og et sikkert valgt, hvis du endnu ikke ved hvordan værtens hjem ser ud. En København plakat kan købes i fire forskellige størrelser, som er de mest efterspurgte størrelser – nemlig A5, A4, 30×40 og 50×70. Med de forskellige størrelser kommer forskellige priser, hvilket gør det muligt, at tilpasse gaven efter den prisklasse du ønsker at give gave for. En lidt andeledes idé kunne være at give København plakat i størrelsen A5, og i stedet for at ramme den ind kan du skrive en personlig hilsen bag på, og dermed bruge det som et kort.

Lige for tiden er det utroligt populært at købe to forskellige byplakater og hænge dem side om side, og den trend kan du videreføre. Københavneren skal naturligvis have en København plakat, men kommer personen oprindeligt fra en anden by, kan du overveje at supplere med en byplakat af deres hjemby. Så kan personen vise alle hvilke byer han eller hun holder af.

Synes du derimod at modtageren ikke skal have en plakat med et bykort over København, findes der også en anden type København plakat. Denne København plakat er en grafisk illustration af de mest kendte vartegn fra København så som Den Lille Havfrue, Operahuset, Rundetårnet og meget andet. Denne plakat er også rigtig flot, og vil med garanti falde i god jord!