Drømme bryllupsrejse

Den ultimative drømme bryllupsrejse

De fleste drømmer om at gifte sig med deres partner og det er jo i sig selv forståeligt nok. Som du og jeg og alle de andre nok ved, så koster et bryllup mange penge og det er ikke billigt at holde en bryllupsfest. Når det så er sagt, så ved vi også godt at man kan gøre det meget billigt og måske bare holde det hjemme og så i stedet bruge penge til en rejse. Det er meget kendt i USA at man tager på bryllupsrejse og det er i stigende grad også begyndt at blive mere populært herhjemme. Man kan godt tage på en billig bryllupsrejse til et sted lige over grænsen, hvis man ikke lige har råd til det helt store, men lad os forstille os at i har pengene til det fordi i har en god opsparing, så har vi ideerne til jer her. Vi har nemlig listet 3 destinationer, som vil være en drøm at besøge på sin bryllupsrejse.

 

Et krydstogt ved Antarktis

Gør det ikke så meget at det er koldt på din bryllupsrejse, så er dette en helt uforglemmelig tur, som vil være helt perfekt sammen med din mand/hustru. Turen i sig selv koster i omegnen af 150.000 kr., men til gengæld kan du stå op om morgenen og se pingviner og derfor kan du sidder i jacuzzien på dækket. Skibene man sejler med et altid spækket med luksus ting, så det er helt sikkert alle pengene værd, selvom det er meget dyrt. Så vi vil råde dig til at spare op i dag.

 

Safari i det varme Afrika

Er du ikke til det kolde vejr på jeres bryllupsrejse og bare gerne vil have varme og fede oplevelser, så er safari måske noget for dig. Det er selvfølgelig lidt mere almindelige ting man ser her, men man kan f.eks. se ”The Big 5” og man har også mulighed for at flyve rundt i luftballon, hvilket er super fedt. Denne tur er noget billigere end det kolde Antarktis. Så er budgettet ikke lige til krydstogt, kan du med fordel vælge safari. Du vil helt sikkert snakke om sådan en tur langt ud i fremtiden.

 

Drømme Hawaii

Ja, vi skulle jo komme med den. Alle taler om det, så hvorfor ikke? Vi siger ”Aloha” og velkommen til Hawaii. Paradis, paradis og atter paradis. Mange mennesker drømmer om enten at holde deres bryllup på Hawaii eller at tage dertil på bryllupsrejse og det kan vi godt forstå. Her får du masser af sol, du kan se vulkaner, surf på bølgerne, stå på vandski og listen bliver kun længere. Der er så mange fede ting, som gør denne destination til den mest ultimative af dem alle og det koster selvfølgelig også lidt, men vi garanterer også at det er alle pengene værd.

 

Maldiverne

Vælter pengene ud af dine bukser og er du ikke tilfreds med overstående ideer, så spænd hjelmen og hør her. Skal du have en rejse der virkelig er unik og som giver dig max afslapning med din partner, så er Maldiverne stedet. Nogle steder kan du kombinere det med 3 dage i Dubai og 2 dage på maldiverne. Hvis i ikke behøver at rejse med det samme, så vil vi anbefale at du venter til nogle af rejseselskaberne kommer med et tilbuds rejse til Maldiverne. Nogle af øerne kan du nemt give 180.000 for en lejlighed i vandet og derud over kommer der så lommepenge plus diverse. Så skal din hustru virkelig forkæles så meget som muligt, så vil vi helt sikker anbefale denne rejse, så i kan få den bedste bryllupsrejse. God tur.