Bosch fornyr sig igen – igen

Bosch hører til blandt nogle af de største internationale, alsidige firmaer. Med afdelinger i mere end 150 forskellige lande og 302.000 medarbejdere, er der ingen tvivl om, at de er kommet for at blive. Men hvordan kan det være, at netop denne virksomhed har så stor succes – især på hvidevareområdet? Svaret kan måske findes i deres evne til gang på gang at forny sig. Sidst er det set med de to vaskemaskiner SMU50M62SK og SMU50M72SK.

Mange modeller – stort udvalg

Bosch har et stort udvalg af forskellige hvidevarer, og her er der altså tale om alt lige fra emhætter og køleskabe til opvaskemaskiner og tørretumblere. De mange forskellige modeller bevirker, at de kan holde en rimelig bred målgruppe, da de næsten kan præstere en udgave til ethvert behov – både når det gælder design, funktioner og pris. Således kan både den unge, den ældre, sommerhusejerne og familien finde en i deres sortiment.

De står aldrig stille

En anden evne, som man finder hos Bosch, er, at de næppe står stille. De følger altid udviklingen og forsøger at forny sig selv samt deres hvidevarer. Sidst er det set med vaskemaskinerne SMU50M62SK og SMU50M72SK. De er næsten identiske, men efter den førstnævnte havde været på markedet i lidt tid, fandt man ud af, at en ekstra tillægsfunktion kunne skabe en endnu bedre målgruppe, og påbegyndte derfor produktionen af en næsten lignende model – dog med en ekstra funktion. På den måde sikrer de, at deres produkter altid er ”up-to-date” og kan matche konkurrenternes.