At navigere rundt i den elektroniske verden

Vores verden udvikler sig i en rivende fart. Nye apparater kommer, forældede apparater går. Der skal ikke mange måneder til, før en opdateret version er at finde inden for de fleste kategorier af elektronik og diverse tekniske apparater. Version 5.1, 7.2, 9.4 etc. af det samme produkt er ikke længere et sjældent syn, og utallige firmaer opstår hver dag for at deltage i konkurrencen om at levere det bedste produkt på markedet.

Som et almindeligt menneskeligt væsen kan dette virvar af et fremmed univers synes umuligt at navigere rundt i, og jeg har derfor lavet en opsamling på diverse gadgets og tendenser, som hurtigt kan blive glemt i det store uendelige elektroniske univers.

 

De trådløse gadgets

Vi har alle ønsket os gps til nøglerne, når de gang på gang forsvinder, når man i en fart skal ud af døren. Vi kender det alle, når man lægger sig perfekt til rette i sengen, hvorefter det til ens store ærgrelse går op for dig, at du har glemt at slukke lyset, og det eneste, du inderligt ønsker dig, er fjernbetjeningen til at mørklægge dit soveværelse fra sengen under den varme bløde dyne.

Vi har alle ønsket os disse ting, og personligt er jeg blevet overrasket over, hvor mange smarte gadgets jeg går glip af i min hverdag. Enten har jeg været for dårlig til at følge med i markedets udvikling, eller også har producenterne ikke markedsført deres produkter i så høj en grad, at det er gået op for mig, at det jeg engang troede lå langt ude i fremtiden, faktisk nu er muligt og en naturlig del af andre folks hverdag.

Lysdæmpere og nøglering-gps er to af mange fast implementerede gadgets, som IHS Wireless har udviklet, og disse er ligesom alle andre produkter stærke moduler, som både fungerer i hjemmet og på arbejdet.

 

El-grossisterne

Mange webshops deltager i kapløbet om kundernes bestillinger, og i de sidste mange år er både udbud og efterspørgsel steget markant. Dette medfører desværre også, at kunderne farer vild i de mange hjemmesider, som alle kan tilbyde det samme. Tror alle el-grossisterne i hvert fald. Det er desværre ikke alle hjemmesider, som er legale, og som blåøjet kunde kan det være svært at se forskel på legitim og ugyldig. Dette er en konsekvens af den stigende konkurrence på markedet, og den stigende efterspørgsel, som blot øges år efter år.

Læs også om tøj til store mænd