Adventsgaver vi alle har fået – og elsker

Selvom julen er en hyggelig højtid, og inden julen er det adventsgaver I vente. Vi alle har prøvet at få adventsgaver vi elsker og adventsgaver vi hader. Men nogle af dem, elsker vi selvom vi siger vi hader dem.

 

  1. Sokker

De grimme julesokker, med et rensdyr på eller en nisse, siger vi, at vi ikke kan lide eller at, det er en ubgrugelige gave. Men inderst inde, ved vi at det er en af de ting der gør julen til julen. Og alligevel kan de måske ret så billige sokker, bruges til derhjemme, når man egentligt bare vil slappe af. Sokkerne bruges jo også, når man er syg og fryser. De varmer nemlig utrolig meget og derfor vil de altid være brugelige i sidste ende.

 

  1. Chokolade

Det er jo advent, vi forventer en dyr eller en mere “ønsket” gave. Hvem vil dog have chokolade, når man kan købe det overalt for en 10’er? I hvert fald, selvom vi brokker os, så nyder vi chokoladen alene og bliver ret så ked af det, når det hele er spist. Marabou, Merci, Anton Berg eller noget helt tredje er noget man aldrig kan få nok af. Chokolade gør dagen bare meget bedre.

 

  1. Undertøj

Det er især mændene der lige får en ekstra lille gave, boxershorts eller en undertrøje, er en klassiker. Når man ikke ved, hvad man skal købe, ender det altid med boxershorts. Men det er heller ikke en dårlig idé. Man kan altid investere i nogle boxershorts på nettet fra Calvin Klein eller Tommy Hilfiger, som manden vil elske.

Kvinderne ville også elske undertøj fra et dyrt brand. Victorias Secret, Calvin Klein m.m. er noget af det mest hittede blandt de unge kvinders ønskeliste.

 

  1. Julesweater

Der er jo ingen der går I dem. Hvorfor får man dem alligevel år for år? De fleste unge hader julesweaterne man får, og de bliver nærmest sure, når de ikke fik en sweater af et populært brand eller en smartere sweater. Julesweaterne vil aldrig blive værdsat nok og i offentligheden bruges de næppe, men derhjemme, er det altid en cozy sweater til de kolde vinterdage. Og når julehumøret er I top, tages den nærmest altid på.

 

  1. En bade/morgenkåbe

Badekåber er faktisk blevet et hit på det seneste. De er jo virkelig bløde og behagelige at have på. Især efter et lang, varmt bad. Bare det er en badekåbe, der ser nogenlunde stylish ud, vil bade de unge og ældre elske den gave. En morgenkåbe, der også ser stylish ud er et hit, og når du føler dig lidt smart, kan den tages på til morgenerne.

Alle piger til elske en Ganni kjole af deres kæreste