5 tips til at tabe mavefedtet for altid

Er maven tyk og træls eller har du bare meget fedt på maven? Så skal du helt sikkert læse videre. Vi har nemlig samlet 5 tips til hvordan du kommer af med mavefedtet og får en lækker og flad mave.

 

Rigtig mange benytter sig at produkter fra TVShop, som lover dig gule og grønne skove, men tit og ofte opgiver du fordi de ikke holder hvad de lover og det kan vi sagtens forstå. Hvis man virkelig skal komme det til livs og tabe sig på maven, så er det vigtig at man gør en indsats og holder sig til planen.

 

 

Meget luft i maven

Når man prøve at tabe sig igennem sin kost, kan man tit opleve at man får meget luft i maven og at den bliver udspilet. Hvis man skriver ned hvad man spiser og sætter et kryds ud for de madvarer der har givet dig luft i maven, kan du begynde at udelukke disse fødevarer. Man kan nemlig godt miste motivationen, hvis ens mave puster sig op og det er ikke meningen. Så første skrid mod at tabe sig er at komme af med sin oppustethed, som oftest kommer fra junkfood, fastfood eller mælkeprodukter.

 

 

Lav dine mave øvelser

Som overskriften siger, så lav mave øvelser hver dag. Det kan være så lidt som 5-7 minutter til at starte med og så kan man langsomt øge sin træning hver dag. Man behøver nemlig ikke et fancy fitness center, men bare en yoga måtte og så ned på ryggen og lave nogle maveøvelser. De fleste ligger sig på gulvet om aftenen efter børnene er gået seng og tager deres maveøvelser foran tv’et. Lav så mange mavebøjninger du kan og hold 30 sekunders pause og start igen. Synes du de almindelige mavebøjninger er kedelige, så anbefaler vi at du kigger på nettet, for der er mange øvelser som træner maven.

 

 

Spis dig til en flad mave

Ja, vi kommer ikke uden om denne her. Maden spiller selvfølgelig en vigtig rolle når man skal tabe sig på maven. Spiser man slik eller drikker sodavand hver dag, så skal man heller ikke forvente at tabe sig, så skær ned på det eller endnu bedre, lad helt være med at benytte dig af det. Du kan f.eks. sige at du kun spiser slik og drikker sodavand når du er i byen.

Vi anbefaler at man får lavet en kostplan hos en professionel og holder sig til den. Gør du det vil du helt sikkert se en six-pack eller en flad mave til sommer.

 

 

Køb en cykel

Mange mennesker bruger det og det virker faktisk. Vi taler om cyklen. Vil man gerne af med fedt på maven hurtigt, så er det helt klart cyklen man skal finde frem. Begynder du at cykle frem og tilbage på arbejde eller tager du cyklen ned og handler, så vil du snart se maven blive mindre. Det er også billigere end at starte bilen, hvis du ved at du alligevel kan tage cyklen. Står du ikke lige og har 4-5000 til en ny cykel, kan du sagtens finde nogle gode og brugte cykler rundt omkring.

 

 

Få din nattesøvn

Dette er super vigtigt, om du vil tabe dig eller ej, så skal du huske din nattesøvn. Kommer man ikke i seng til tid og ikke får sovet i minimum 7 timer, så kan man have en tendens til at opsøge de usunde sager. Så er der måske en dag hvor du føler mere trang til slik eller en dag hvor du allerede sidder med posen, så husk på din søvn. Man kan lave et fast tidspunkt hver dag, så man er sikker på man kommer i seng til tiden. Er du sulten lige inden du skal sove, anbefaler vi at man spiser noget knækbrød med f.eks. hytteost eller et par mandler.