5 Fede tøjmærker for super lækker stil

Din tøjstil siger meget om dig og din personlighed, så det er vigtigt, at du vælger den helt rigtige stil, som du ønsker, skal repræsentere dig og din personlighed. Det er tit et stort dilemma for folk at købe tøj, da folk tit er i tvivl, hvorvidt tøjer passer til en og ens personlighed. Mange folk går op i at gå i mange af de samme tøjmærker, så de sender de samme signaler ligegyldigt, hvilke bukser eller trøje de har taget ud af klædeskabet.

Det kan være svært at vælge, hvilken stil og hvilke tøjmærker der passer til dig og er moderne, så derfor kommer der her en lille guide omkring hvilke tøjmærker der kan give dig en lækker stil.

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden er et svensk designerbrand, der oprindeligt blev grundlagt med navnet Tiger i 1903 af Markus Schwarmann og Hjalmar Nordström, hvor brandet blot bestod af klassiske bukser til ældre mænd. I takt med at Tiger of Sweden blev et større og mere anderkendt brand, udvidede de deres sortiment og begyndte at lave tøj, sko og briller, der appellerer til modebevidste mænd og kvinder, der søger et afslappet og cool look. Tiger of Sweden brandet gør meget ud af at samarbejde med de bedste producenter på markedet hvilket garanterer unikke og friske designs til deres tøj, sko, briller samt accessoires.

Calvin Klein

Calvin Klein er et amerikansk tøjmærke, der blev grundlagt i 1968 af Richard Klein, som er en Amerikansk designer af modetøj fra New York. Calvin Klein bedre kendt, som CK er et kvalitetsmærke til mænd, kvinder og børn. Calvin Klein er nok bedst kendt for deres undertøjskollektion, som findes i mange forskellige typer. Calvin Klein har et stort sortiment med et stort udvalg som sko, tøj, accessoires og parfumer, der altid er garant for god kvalitet og stilfulde designs. Calvin Klein har noget, for enhver smag de har eksempelvis tøj til de stilbevidste, samt afslappede, men de råder også over bikinier til stranden, mange populære ure samt selvfølelig deres store udvalg af undertøj til både mænd og kvinder.

New-Balance

New Balance er et amerikansk brand, der blev grundlagt i 1906 af William J. Riley. New Balance blev oprindeligt grundlagt New Balance Arch Support Company, der producerede tilbehør til at forbedre skos pasform. New Balance producerede tilbehør til sko indtil 1960’erne hvor de begyndte at producerer sportssko, hvilket nok er det som New Balance, er mest kendt i dag. Ud over sko er New Balance nu også begyndt at producerer tøj specielt sportstøj, der mest appellerer til løbere. Så hvis du har besluttet dig for at begyndte at træne, og specielt hvis det er løb, kan du ikke undvære det lækre sportstøj fra New Balance.

Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren er et amerikansk designbrand, der blev grundlagt i 1967 af Ralph Lauren med hovedkvarter i New York City. Designet er kendetegnet ved polospilleren på sin hest som er placeret ved venstre bryst på langt de fleste af mærkets designs. Polo Ralph Lauren har et stort sortiment af luksus- og kvalitetstøj, sko og accessoires til mænd, kvinder, børn og babyer. Polo Ralph Lauren er et ældre tøjmærke som her de seneste år virkelig har fået et kæmpe comeback i Danmark hvor det har været et af de mest populære tøjmærker de seneste år specielt bland unge mennesker men samtidig laver Polo Ralph Lauren også tøj til alle andre aldersgrupper.

Hugo Boss

Hugo Boss er et tysk tøjfirma med hovedsæde i Metzingen, firmaet blev grundlagt i 1924 af Hugo Ferdinand Boss. Hugo Boss fremstillede i 1930’erne tøj til tyske soldat enheder, der skulle i krig. Hugo Boss, førerforskellige linjer af tøj. De fører tøjlinjen Boss Black, der tilbyder tøj til både mænd og kvinder, der søger et businesslook og eller aftenbeklædning. Boss Orange, der tilbyder fritidstøj til både kvinder og mænd, Boss Green, der tilbyder sportsbeklædninger til sportsgrene som golf og sejlsport. De fører også linjen Hugo, der retter sig mod en yngre målgruppe af både mænd og kvinder, der ønsker egen stil. Hugo Boss har altså et temmelig stort sortiment af tøj, der appellerer til de fleste aldersgrupper, der ønsker at gå op i deres stil og er specielt gode til businesslooket.