3 ting du endnu ikke har prøvet i Århus

Århus er kendt som smilets by, og byen kan da også få smilet frem hos de fleste lige meget om du mest er til god mad, shopping, naturoplevelser, musik eller sport. Indre by er spækket med spændende restauranter, hvor de tre restauranter Frederikshøj, Substans og Gastromé i 2016 modtog én Michelinstjerne hver. Er du til shopping strækker Strøget i Århus sig fra Bruun’s Galleri bag Banegården og 850 meter gennem Århus til Store Torv ved Århus Domkirke. På Strøget kan du fornøje dig i omkring 150 butikker, som ligger side om side i forskellige spændende kvarterer. Derudover er der stormagasinerne som Magasin og Salling. Århus ligger ud til Århus bugten og store skovområder grænser helt op til byen, så en gåtur langs vandet, en tur i kajakken, mountainbike eller løb i skoven vil være oplagt. Du finder også musik for enhver smag lige fra klassiske koncerter til rock/pop koncerter med internationale kunstnere og små intime spillesteder med lokale kunstnere. Er du mere til sport skulle du måske smutte forbi Ceres Park & Arena, hvor store som små sportsbegivenheder finder sted. Århus tilbyder aktiviteter for enhver smag, alder og pengepung. Trænger du til yderligere inspiration så kig med nedenfor.

 

Paintball Århus

Er du til fart over feltet og pumpende adrenalin, så kunne paintball i Århus måske være noget for dig og dine venner.  Paintball er et spil, hvor man skyder med kugler af farvet maling. Det gælder selvfølgelig om ikke at blive ramt, da man dermed ryger ud af spillet og først kan være med igen fra næste runde. Da kuglerne kan skyde hårdt skal man overholde nogle bestemte sikkerhedsregler og blandt andet bære en maske. Det er et krav at være fyldt 16 år for at få lov til at spille og kræver forældregodkendelse er man yngre end 18 år. Paintball kan både foregå på indendørs- eller udendørsbaner. En god mulighed for en sjov og anderledes oplevelse med vennerne.

 

Trampolinpark Århus

Danmarks første trampolinpark har set dagens lys i Århus. Her får du 1700 m2 sammenhængende trampoliner til at boltre dig på, masser af sjove oplevelser og sved på panden. Du kan afprøve nye tricks i freestyle-området, samle et hold og forsøge at vinde over vennerne i en omgang høvdingebold, eller du kan tage udfordringen op i ninja-banen. Trampolinparken er for børn, voksne og barnlige sjæle i alle aldre.

 

Klatring Århus

Har du lyst til at udfordre din viljestyrke og fysiske styrke er klatring i Århus måske noget for dig. Klatring foregår med reb og klatresele. Der vil altid være en instruktør, som sikrer dig, mens du klatrer. Fra jorden kan instruktøren bremse et fald ved hjælp af det reb, der er gjort fast til dig samt en række faste sikringspunkter i væggen, som rebet løber igennem. Klatring foregår på kunstige klatrevægge i forskellige sværhedsgrader og vil udfordre dig på både din teknik, udholdenhed og styrke.